1 september – Live Muziek : Speelman & Speelman

Datum: Vrijdag, 1 september

Vanaf 18:00u

Over Speelman & Speelman

Stap binnen in de muzikale wereld van Speelman en Speelman bij Bobby’s! Deze Nederlandse band, opgericht door de broers Joost en Wout Speelman, staat garant voor een onvergetelijke muzikale ervaring.

Met hun aanstekelijke muziek en pakkende teksten hebben ze een speciale plek in de harten van velen veroverd. Het duo heeft Nederland veroverd met hun melodieuze nummers en energieke optredens.

Speelman en Speelman zijn niet alleen geweldige muzikanten, maar ook meesterlijke verhalenvertellers. Ze weten precies hoe ze emotie en plezier in hun muziek moeten stoppen, en dat voel je vanaf het eerste akkoord.

Mis deze gelegenheid niet om een avond vol muzikaal genot te beleven met Speelman en Speelman. Reserveer nu je tafel en laat je betoveren door hun hartverwarmende deuntjes!

Reserveer nu je tafel!

Tijdens de avond serveren wij een 4-gangen arrangement voor maar €44,95 pp.

Wil je er zeker van zijn dat je een tafel hebt tijdens deze bijzondere avond? Reserveer dan nu je tafel bij Bobby’s! Wees er snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt. Om te reserveren een e-mail sturen naar info@bobbyspancakes.nl. Vermeld daarbij duidelijk de datum en het aantal personen voor je reservering.

Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Bobby’s en samen te genieten van een onvergetelijke avond vol live muziek!

Scroll to Top