Ons verhaal

In het hart van Bobby’s ligt het verhaal van John, een ervaren restaurateur met een liefde voor het culinaire erfgoed van Nederland. Al jarenlang heeft John de leiding gehad over meerdere succesvolle horecabedrijven, waaronder het alom bekende Pannenkoeken Vallei in Den Helder. Zijn liefde voor de Nederlandse keuken en zijn streven naar perfectie in elk gerecht hebben hem tot een autoriteit gemaakt in de horecabranche.

Toch wou John een nieuwe uitdaging. Hij droomde van een restaurant dat de tradities van Nederlandse pannenkoeken in ere hield en tegelijkertijd een eigentijdse twist bood. Het was deze passie en toewijding die John ertoe aanzette om Bobby’s te stichten, waar hij samen met Douwe Bob een nieuw pannenkoekavontuur begon.

Aan de zijde van John staat Douwe Bob, de beroemde Nederlandse muzikant die diep geworteld is in de Nederlandse cultuur en horeca. Bekend om zijn muzikale talent en artistieke expressie, heeft Douwe Bob altijd een passie gehad voor de Nederlandse tradities en de hartverwarmende smaak van Hollandse pannenkoeken.

Douwe Bob droomde ervan om een plek te creëren waar mensen van alle leeftijden en achtergronden samen konden komen om te genieten van de Nederlandse keuken en gastvrijheid. Hij geloofde sterk in de kracht van eten om mensen te verbinden en om herinneringen te creëren.

Het was het gedeelde verlangen naar het behouden van de Nederlandse pannenkoekentraditie en het delen van deze culinaire schat met anderen dat Douwe Bob en John bij elkaar bracht. Samen besloten ze om Bobby’s Pannenkoeken Bistro op te richten, waar hun gedeelde passie voor Nederlandse pannenkoeken en gastvrijheid tot leven zou komen. Dit partnerschap van John en Douwe Bob is de kern van Bobby’s, en het is hun gezamenlijke visie en toewijding die de magie en smaak van Nederlandse pannenkoeken tot in elk detail van het restaurant weerspiegelen.

Scroll to Top