15 september – Live Muziek : Douwe Bob

Datum: 15 september

Vanaf 18:00u

Over Douwe Bob

Kom naar Bobby’s en beleef de muzikale reis van Douwe Bob, de mede-eigenaar van ons restaurant! Deze Nederlandse singer-songwriter veroverde de harten van velen als winnaar van “De beste singer-songwriter van Nederland” in 2012, met hits als “Multicoloured Angels”. Sindsdien heeft hij internationale podia betreden, optredend op festivals als Sziget in Boedapest en Songbird in Rotterdam. Douwe Bob’s debuutalbum “Born in a storm” en de nummer 1-hit “Hold Me” met Anouk toonden zijn talent.

In 2015 claimde zijn album “Pass it on” de hoogste plek in de hitlijsten. Douwe Bob heeft voortdurend indruk gemaakt op het publiek, van optredens bij de viering van 200 jaar Nederlandse parlement tot het vertegenwoordigen van Nederland op het Eurovisie Songfestival in 2016.

Mis deze kans niet om zijn muzikale brille bij Bobby’s te ervaren! Reserveer uw tafel voor een betoverende avond met Douwe Bob.

Het live optreden van Douwe Bob zal plaatsvinden op vrijdagavond 15 september om 18:00 uur.

Reserveer nu je tafel!

Tijdens de avond serveren wij een 4-gangen arrangement voor maar €44,95 pp.

Wil je er zeker van zijn dat je een tafel hebt tijdens deze bijzondere avond? Reserveer dan nu je tafel bij Bobby’s! Wees er snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt. Om te reserveren een e-mail sturen naar info@bobbyspancakes.nl. Vermeld daarbij duidelijk de datum en het aantal personen voor je reservering.

Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Bobby’s en samen te genieten van een onvergetelijke avond vol live muziek!

Scroll to Top