22 september – Live Muziek : Mell & Vintage Future

Datum: Vrijdag, 22 september

Vanaf 18:00u

Over Mell & Vintage Future

Laat je betoveren door de muzikale magie van Mell & Vintage Future bij Bobby’s! Deze Nederlandse band, bestaande uit Melanie Jonk, Ton Dijkman , en Nico Brandsen, is een waar muzikaal fenomeen.

De band ontstond in 2015, en al snel werden ze opgemerkt. Met nummers zoals “Call My Name” en “Central Station,” veroverden ze de Nederlandse muziekscene. Hun titelloze debuutalbum, met hits als “Alright” en “Willin”, liet zien dat ze de toekomst van de genre vertegenwoordigen.

Mell & Vintage Future gingen zelfs de uitdaging aan in het televisieprogramma “We Want More,” waar ze de finale bereikten en hun talent onderstreepten. In 2022 brachten ze hun tweede album “Break The Silence” uit, dat meteen naar de top van de iTunes-lijsten steeg.

Van filmtrailers tot internationale erkenning op platforms zoals Netflix, Mell & Vintage Future blijven de wereld veroveren met hun unieke geluid. Kom en geniet van een onvergetelijke avond met Mell & Vintage Future bij Bobby’s. Reserveer je tafel nu en laat je betoveren door hun muzikale talent!

Het live optreden van Mell & Vintage Future zal plaatsvinden op vrijdagavond 22 september om 18:00 uur.

Reserveer nu je tafel!

Tijdens de avond serveren wij een 4-gangen arrangement voor maar €44,95 pp.

Wil je er zeker van zijn dat je een tafel hebt tijdens deze bijzondere avond? Reserveer dan nu je tafel bij Bobby’s! Wees er snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt. Om te reserveren een e-mail sturen naar info@bobbyspancakes.nl. Vermeld daarbij duidelijk de datum en het aantal personen voor je reservering.

Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Bobby’s en samen te genieten van een onvergetelijke avond vol live muziek!

Scroll to Top