29 september – Live Muziek : Blue Grass Boogiemen

Datum: Vrijdag, 29 september

Vanaf 18:00u

Over Bluegrass Boogiemen

Ontdek de onweerstaanbare bluegrassklanken van de Blue Grass Boogiemen bij Bobby’s! Deze Europese band speelt sinds 1990 traditionele bluegrassmuziek en heeft een blijvende indruk achtergelaten over de hele wereld.

Hun muzikale reis bracht hen naar tal van prijzen en zelfs een nummer één notering in de hitlijsten, waar ze Alison Krauss achter zich lieten. Met strakke harmonieën en een veelzijdige muzikale stijl, weten ze altijd te imponeren.

Mis deze kans niet om een geweldige avond te beleven met de Blue Grass Boogiemen. Reserveer je tafel en laat je meeslepen door de vrolijke bluegrassdeuntjes die ze met passie brengen!

Het live optreden van Blue Grass Boogiemen zal plaatsvinden op vrijdagavond 29 september om 18:00 uur.

Reserveer nu je tafel!

Tijdens de avond serveren wij een 4-gangen arrangement voor maar €44,95 pp.

Wil je er zeker van zijn dat je een tafel hebt tijdens deze bijzondere avond? Reserveer dan nu je tafel bij Bobby’s! Wees er snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt. Om te reserveren een e-mail sturen naar info@bobbyspancakes.nl. Vermeld daarbij duidelijk de datum en het aantal personen voor je reservering.

Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Bobby’s en samen te genieten van een onvergetelijke avond vol live muziek!

Scroll to Top